Harmonia-Alkmaar.nl

Reacties

Reactie plaatsen

Reacties

rick
17 dagen geleden

hallo piet

het bestuur van harmonia betaald ook gewoon contributie en de intree voor de avond
en ook wij willen boodschappen krijgen van de mediums.
dit doen we al heel lang op deze manier bij harmonia en zullen dat blijven doen
het kan inderdaad voorkomen dat er mensen geen boodschap krijgen maar dat is wel vaker het geval
soms lukt het wel dat iedereen aan de beurt komt maar dat ligt aan de drukte

mvg rick

piet van den eijkhof
19 dagen geleden

geacht bestuur,

vanavond 7 mei aanwezig geweest bij corry sorber.
ik vind het jammer dat er net 2 personen geen boodschap heb mogen ontvangen en vraag mij af of het niet verstandig is dat het bestuur geen foto's of voorwerpen neer legt dan hadden deze 2 mensen ook met een boodschap naar huis kunnen gaan.
in mijn beleving organiseer je een open avond voor zowel het medium om zich te laten zien, de vereniging te laten zien en om meerdere niet leden te laten zien hoe het er toegaat om zo leden te kunnen werven. ik hoorde van een andere die ook vanavond aanwezig was dat er meerdere keren geweest zijn dat dit ook plaats vond en er ook mensen teleurgesteld naar huis zijn gegaan. ik ben lid bij de cirkel alkmaar en daar is de afspraak wie in het bestuur zit mag niets neerleggen om zo de mensen die komen het idee te geven dat ze echt welkom zijn. ik was nog op zoek om van een 2e vereniging lid te worden alleen heb ik het wel met harmonia gehad. ik zal in het nieuwe seizoen nog eens een keer komen kijken en vragen aan de geen die het mij eens is of er veranderingen zijn.
ik ben een van de twee die geen boodschap heb mogen ontvangen ik ben niet boos om wat er is gebeurt, maar teleurgesteld en dat wou ik laten weten en de hoop op veranderingen.
met een vriendelijke groet
piet van den eijkhof